dinsdag 28 augustus 2012

Stop Rosacea Nu! (review)


Er bestaan op de wereld aardig wat aandoeningen waar mensen last van hebben. Sommige zijn niet zichtbaar, terwijl andere aandoeningen juist erg prominent aanwezig zijn. Rosacea is daar één van. Behandelingen kosten vaak veel geld en werken maar half. Patricia Hellema heeft uit eigen ervaring een oplossing gevonden die de symptomen voor haar doen verdwijnen. Ze heeft er een ebook pakket voor gemaakt om anderen ook van haar oplossing te laten profiteren. Wij kregen een reviewcopy van Ramses van der Werf die de publisher van dit geheel is. Ben je benieuwd of dit ebook pakket jou ook kan helpen? Lees dan snel verder!
De verkoper(s)
De verkoper van dit product is Patricia Hellema. Na veel zoeken kwamen alle lijntjes bij de producent van dit product uit, namelijk Ramses van de Werf. We hebben contact gezocht met de vraag of Patricia in het leven is geroepen om (als ervaringsdeskundige) beter te verkopen dan een naam als Ramses (marketeer). Hierop kregen we van Ramses te horen dat Patricia Hellema inderdaad niet haar echte naam is, maar dat het boek wel door een kennis van Ramses geschreven is. Deze kennis is ervaringsdeskndige op het gebied van rosacea en het verhaal komt van haar hand. Deze vrouw wil liever buiten beeld blijven en Ramses respecteert dit. De foto’s die je van Patricia tegenkomt zijn dan ook stockfoto’s en niet haar eigen portretfoto’s.
Wat claimt de verkoper?
De verkoper claimt dat haar systeem ervoor zorgt dat je 100% verlost zal raken van de klachten die rosacea met zich meebrengt. Het mooiste hiervan is nog dat er geen zalfjes of operaties aan te pas komen. Het is een pure methode die met behulp van je eigen lichaam en supplementen die je gewoon bij de kruidvat kan halen. Patricia geeft op haar eigen salespage de garantie dat de methode 100% werkt en dat er geen bijwerkingen zijn. In het ebook geeft ze echter wel aan dat iedereen anders reageert en dat bijwerkingen van persoon tot persoon verschillen. Bijwerkingen komen echter nauwelijks voor als we haar ebook moeten geloven. Je krijgt echter 90 dagen niet goed geld terug garantie op dit product, dus als het voor jou werkt zou het binnen 3 maanden wel enig zichtbaar resultaat moeten geven.
Stop Rosacea Nu
Stop Rosacea Nu
Wat krijg je?
Het totale pakket bestaat uit 4 ebooks. Allereerst een ebook dat beschrijft wat rosacea eigenlijk is en wat de vermoedelijke oorzaken zijn. Tevens worden hier al wat oplossingen in besproken die bij de methode “Stop rosacea nu” horen. Het volgende ebook is het Rosacea dagboek. Hierin wordt je uitglegd hoe je een dagboek moet opstellen en wat er allemaal in beschreven moet staan. Dit dagboek dient als naslagwerk voor een eventueel gesprek met een arts indien nodig.
Het derde ebook is het Stop Rosacea Nu dieet. Dit boek beschrijft welke voedindsmiddelen je beter wel en niet kan nemen als je last hebt van rosacea. Er staat ook een voedingsschema voor 14 dagen in waarmee je alvast een kickstart hebt en inspratie op kan doen voor een zelf samengesteld voedingsschema.
Als bonus ontvang je nog een ebook over Stress. Hoe ontstaat het en hoe hou je jezelf redelijks stressvrij. Dit is enkel een basis, maar wel effectief als je nagaat dat een vermoedelijke oorzaak van rosacea stress is.
Wat vinden klanten?
We kunnen op het internet niet veel positieve reacties vinden. Wel veel posts van Patricia of Ramses die vergeten is om zijn foto weg te halen (Dit is een grappig gezicht als Miranda reageert en de foto van Ramses er bij staat … Busted!! ;) )
Op de salespage vinden we een paar reacties terug, maar deze reacties vinden we niet echt van waarde. Het zijn er maar drie en aan de onderwerpen van de mails te zien komen ze van de autoresponder af en niet direct van de verkoop van het ebook.
We kunnen een paar negatieve reacties vinden, maar dit zijn vooral reacties over de prijs en dat een ebook geen product is, maar oplichting. Dit soort reacties vinden we altijd bij producten, maar zijn ook niet van waarde. Deze schreeuwers hebben vaak het product niet gekocht, maar zijn concurrenten.
Wat is de prijs?
De prijs van het totale pakket, de vier ebooks, is €39,95. Deze prijs vinden we we prima. Geen absurde hoge prijs en geen absurde lage prijs. We hebben zelfs ebooks op het internet gezien die ongeveer hetzelfde bieden, maar dan tweemaal zo duur zijn. €39,95 vinden we dus een prima prijs voor dit geheel.
Eindoordeel
Hoewel er te twijfelen valt aan de werking van dit product vinden we dat het geen kwaad kan om het te proberen. Als je alles al geprobeerd hebt op van rosacea af te komen en je wil nog niet onder het mes, of je hebt geen zin in spuiten of antibiotica in je lijf kan je dit nog proberen. Er is een kans dat het bij je werkt en een gezonde levensstijl door middel van de methode die Patricia beschrijft kan voor niemand kwaad. Verwacht niet dat dit product gegarandeerd de oplossing is. In één van de eerste regels beschrijft Patricia ook dat het haar geholpen heeft, maar uiteindelijk iedereen anders reageert. Dit geldt uiteraard ook voor behandelingen die door doktoren uitgevoerd worden. Deze helpen ook niet bij iedereen en zijn vaak vele malen duurder. Als ze al gedekt worden door je zorgverzekering gaat in ieder geval je eigen risico eraan. Dat is vele malen duurder dan dit ebook pakket en je hebt ook geen geld terug garantie.

40 dagen zonder suikers (review)


40 dagen zonder suiker is een product dat het gebruik van bewerkte suikers afraad. Op het eerste gezicht zou je denken dat het een dieet is. Elke tijdelijke aanpassing op je eigen voedingsschema valt namelijk onder de term “dieet”. Dit product is echter wat anders. Het spoort je aan tot een permanente verandering in je leven. Of het wat is? Dat onthullen we later in deze . Lees dus snel verder!
De verkoper(s)
De naam die we op de salespage tegenkomen is Sharon Numan. Als we verder spitten naar haar gegevens komen we een linkedinpagina tegen waar we wat marketing achtige baantjes in het verleden tegenkomen. Ze blijkt op dit moment eigenaar te zijn van Voedzo.nl, maar ook te bloggen voor het bedrijf Miss Natural. Dit bedrijf houdt zich bezig met het promoten van gezondheidsproducten en een gezonde levensstijl.
Het is een soort platform waar verschillende professionals samen komen en raad geven aan de lezers. De eigenaresse is Eva de Beijer, welke ook een redelijke marketing achtergrond heeft. Als we verder spitten zien we niets dat hun verhaal of profielen online ontkracht.
Sharon Numan
Sharon Numan
Wat claimt de verkoper?
Sharon claimt op haar verkooppagina dat het gebruik van (geraffineerde)  voor talloze aandoeningen kan zorgen zoals o.a. kanker. Ook zou een leven zonder  ervoor zorgen dat je geen hoofdpijn meer hebt, je huid en haar mooier worden en dat je minder of zelfs geen stemmingswisselingen meer hebt. Ook de eetbuien (zeg maar vreetbuien) waar iedereen wel eens last van heeft verdwijnen. In tegenstelling tot alle andere producten die over voeding gaan worden de meeste beweringen in het product netjes vergezeld van eventuele wetenschappelijke bronnen.
Wat krijg je?
Het pakket bestaat uit een 40 dagen durend programma. Tijdens deze 40 dagen krijg je 2 keer per week een nieuw programmaonderdeel voorgeschoteld. Je leert de risico’s van het gebruik van geraffineerde suikers en hoe je zonder deze suikers een gezond leven kan leiden.
Elk onderdeel wordt nog eens ondersteund door tipsopdrachten ensuikervrije recepten welke er overigens smakelijk uitzien :) . Natuurlijk krijg je bij het geheel nog eens tips via e-mail om alles makkelijker voor jezelf te maken. Denk hierbij aan boodschappenlijstjes en motivatietipsvoor de perioden waarin je het tijdens deze 40 dagen moeilijk hebt.
Na de cursus van 40 dagen mag je jezelf Suikerexpert noemen en ben je in staat om je eigen suikervrije menu samen te stellen. Tevens ontvang je na het doorlopen van de cursus een ebook met alle informatie. Heb je tijdens de cursus nog hulp ndoig, dan kun je altijd je vragen stellen. Dit laatste vinden we eigenlijk meer dan logisch, maar er zijn marketeerd en productmakers die dit bij hun eigen producten niet altijd doen.
40 dagen zonder suiker
40 dagen zonder suiker
Wat vinden klanten?
Bij het product is de mogelijkheid voor klanten om te reageren of vragen te stellen. Wat we hiervan zien is dat de verhalen allemaal ergpositief zijn. Ook op andere fora komen we positieveverhalen tegen over 40 dagen zonder suiker. Wat betreft oprechtheid van de reacties kunnen we zeggen dat het onmogelijk is om zelf zoveel positieve reacties aan te maken die ook oprecht lijken.Er heerst dus een behoorlijke tevredenheid over dit product.
Wat is de prijs?
De prijs voor het geheel is €74,-. Dat lijkt misschien wat veel, maar het is niet een gewone cursus waar je naar wat filmpjes kijkt. Het is een compleet pakket met hulp, coaching en recepten die je sturen naar een einddoel. Als alles in één simpel ebook geplaatst zou worden was de prijs aan de hoge kant, maar voor alles wat je krijgt is €74,- een prima prijs. Het is een verandering aan je levensstijl en de meeste tijdelijke dieten zijn hoger van prijs.
Eindoordeel
Het product 40 Dagen zonder suiker laat je op een begrijpelijke manier inzien dat er andere manieren zijn om toch gezond te leven, zonder dat je veel moet missen.
Ik het begin is het volhouden wel even lastig, maar de cursus is zo opgebouwd dat je alle middelen en motivatietips op precies het goede moment ontvangt. Er is geen grote stroom aan informatie die ineens op je afkomt, maar de informatie wordt gedoseerd aangeboden. Heb je eventueel vragen, dan is Sharon erg snel met reacties geven. Van alle gestelde vragen zagen we dat er binnen 12 uur een reactie was. Hier kunnen veel productmakers nog een puntje aan zuigen.
We hebben voor de compleetheid van het product, en goede snelle service en prijs een 5 sterren product te pakken! :)

maandag 27 augustus 2012

Geldschool.com: Het miljonairs model van Casper Camps (review)

Geldschool.com: Het miljonairs model van Casper Camps (review): Na veel aanvragen hebben we toch besloten een review te maken van Het  Miljonairs model  van  Casper Camps . Zijn de promotievideo’s en ...

dinsdag 21 augustus 2012

Miljonairs model oplichting? of toch echt...?? ontdek het hier


In het Miljonairs Model zul je zien dat je in de eerste fase dat je geld kunt verdienen door het promoten van producten uit PayPro!
Bij PayPro kan je andermans producten promoten en hun regelen dat je de commissie oftewel verdiensten ontvangt.
Ik zal je even mijn verdiensten laten zien van de afgelopen maand. De bedragen die je hier ziet verschillen wel van 163 euro tot 724 euro per dag.
Nou, ik kan me voorstellen dat je nu nog sceptisch bent. Maar de waarheid is dat je zelfs binnen een aantal minuten kunt beginnen met geld verdienen.
Laten me eerst uitleggen wie we zijn en waarom we dit met jouw willen delen?


De 3 Fase’s Van Het Miljonairs Model!


Fase 1 Van Het Miljonairs model

Met Miljonairs model kun je zelfs binnen 3 maanden, al rijk worden. Het passief inkomen dat je kunt verwachten is € 2.000,= tot € 5.000,= per maand, met een tijdsinvestering van 10 to 20 uur per week. Met Miljonairs model kun je dus al meer geld komen met een partime-tijdsinvestering of zelfs een full-time inkomen opbouwen.
Je kunt zelfs vanaf VANDAAG al geld gaan verdienen met Miljonairs model!

Fase 2 Van Miljonairs model 

In fase 1 Miljonairs model, word je getraind om letterlijk op elk moment van de dag geld te verdienen via het internet!

In dit stadium kun je, bovenop het inkomen uit fase 1 van Miljonairs model, nog eens een extra € 3.000,= à € 7.500,= per maand aan passief inkomen verkrijgen. Kortom, in deze fase van Miljonairs model, kun je dus cumulatief zo’n € 15.000,= aan PASSIEF inkomen genereren. Het Miljonairs model is echt een gat in de markt!


Fase 3 Van Het Miljonairs model

Het is vrijwel zeker dat je, als je eenmaal in dit stadium bent beland, je baas al hebt ontslagen. Ook in deze crisistijd ? Jazeker,  ook in deze crisistijd kun je met Miljonairs model echt een passief inkomen creëren. Fase 3 van Miljonairs model is eigenlijk optioneel. Het is de fase waarin jij jezelf gaat promoten en je je eigen produkten verkoopt. Een passief inkomen van € 20.000,= tot zelfs € 70.000,= is zeker haalbaar. Maar nogmaals, zeker niet voor iedereen weg gelegd !! Daarom is het goed om eerst fase 1 en 2 te doorlopen en te overwegen of verdienen in fase 3 van Miljonairs model voor jou een optie is.

Kortom, met Miljonairs model is ECHT IEDEREEN in staat om een passief inkomen te genereren. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van je eigen inzet. Ik kan je in ieder geval zeggen dat er op dit moment nergens in de wereld een programma te volgen is waarbij je zoveel geld kunt verdienen als in het programma van Miljonairs model.

Is Er Ook Een Geheimen Fase 4 ?

Ja, Er is wel degenlijk een geheime fase 4! Helaas kan ik je niet vertellen wat deze fase inhoud. Maar.. Word jij VANDAAG nog lid van het Miljonairs Model, Zul jij ook VANDAAG de geheime fase ontdekken. Ik wens je heel veel succes! En denk eraan, BEGIN VANDAAG NOG!

Heb je nog vragen of ben je nog onzeker over het Miljonairs Model?Klik dan hier en stel al je vragen!



miljonairs model, de review


SUCCES MET HET MILJONAIRS MODEL

Hoe wordt je nu succesvol met het miljonairsmodel? die vraag wordt mij vaak gesteld. en eigenlijk heb ik hier maar 1 simpel antwoord op... succes bereiken met het miljonairsmodel is vrij simpel, je moet het gewoon doen en niet opgeven. Nou is dit natuurlijk iets wat je heel vaak hoort, maar het is wel gewoon waar. Zodra jij beslist om ook lid te worden van het miljonairs model, dan moet je vervolgens wel dingen doen. Je alleen maar aanmelden bij het miljonairsmodel is natuurlijk niet genoeg.


Maar wat moet je dan zoal doe om succes te hebben met het miljonairsmodel?

Er wordt je in het miljonairsmodel geleerd hoe jij succesvol affiliate marketing kan toepassen, en hoe jij verschillende aanboden kunt promoten. Het miljonairs model is een zeer uitgebreid leer centrum die jou precies stap voor stap leer hoe je dit promoten het beste kunt doen, maar vervolgens moet je natuurlijk wel zelf actie ondernemen, want als je je alleen maar aanmeld bij het miljonairsmodel en je vervolgens niets doet dan gebeurt er natuurlijk ook helemaal niets.


Welke factoren zijn belangrijk of jij ook succesvol kunt worden met marketing via internet...


Het eerste wat eigenlijk heb belangrijkste is in het dagelijks leven maar ook zeker voor het miljonairsmodel is of jij snel opgeeft... de personen die snel opgeven in het leven zullen ook weinig tot niet bereiken in het leven. En dit geld dus ook voor het miljonairs model. De mensen die iets in hun leven bereiken geven nooit maar dan ook nooit op.

En ik begrijp dat dit niet altijd even makkelijk is, wat welke activiteit je ook in je leven doet, je zult in alles uitdagingen tegen komen.

 DUS MET ANDERE WOORDEN, WINNAARS GEVEN NOOIT OP, EN OPGEVERS WORDEN NOOIT WINNAARS...


een andere belangrijke stap is dat je focus moet blijven houden, ook dit valt weer niet mee omdat er zoveel dingen zeker op internet jou focus beïnvloeden, bijvoorbeeld email, facebook, hyves enz.

Vervolgens moet je proberen je te omringen met mensen die al succesvol zijn, kijk naar hun doe wat zij doen. Als je dit doet en je copy hun dan wordt jou kans op succes veel groter.

Ga ook doelen stellen, zowel op korte termijn als middel lange termijn en op lange termijn. Wat bedoel ik hier mee... Stel je zelf elke dag een aantal doelen en schrijf die ook op, wat wil jij die dag bereiken, wil je een artikel schrijven enz. En op middellange termijn bijv hoeveel bezoekers wil jij in de week, hoeveel artikelen wil jij naar 1 maand op je site hebben staan, en je langer termijn, hoeveel verkopen wil jij per maand hebben gedaan enz.

Het miljonairs model leer jou dus geld te verdienen op het internet, maar het miljonairs model leer jou ook hoe jij dat geld wat je verdiend hebt niet allemaal uit gaat geven aan onzin dingen, maar het miljonairsmodel leer jou hoe je jou zuurverdiende geld in kan zetten zodat jij nog meer geld kunt verdienen op het internet.

En de volgende stap is risico's nemen, hoeveel risico wil jij nemen. ik bedoel, iedere onderneming heeft een bepaalt risico. Zonder risico's te nemen kun je ook niet succesvol worden.
Nu vraag jij je natuurlijk af hoe ook jij lid kunt worden van het miljonairs model...

Nu wil ik wel eerst even zeggen dat je niet zo maar lid kunt worden, en nu hoor ik je al denken waarom niet?  omdat dit een exclusieve leden trainingsprogramma is en wij niet zomaar iedereen willen toelaten. Niet iedereen kan dus lid worden helaas...

De registratie procedure werkt als volgt...

Hieronder heb ik een aanmeld knop gemaakt,  als jij hier op klikt dan kun jij je voornaam en email adres invullen en dit wordt dan jou wachtwoord en inlog combinatie. vervolgens kun jij je inloggen op een geheime pagina waarop jij kunt lezen of dit wel of niet iets voor jou is... blijkt dit helemaal niets voor jou te zijn... geen probleem, even goede vrienden.

Heel veel succes met het behalen van het miljonairs model. En natuurlijk als je nog vragen hebt over het miljonairsmodel dan kun je mij natuurlijk altijd vragen, ik wil ook nog even zeggen dat als je besluit om je aan te gaan melden ik je natuurlijk de hele weg zal begeleiden en als je ook dan vragen hebt zal ik die proberen te beantwoorden. Dus je staat er nooit alleen voor, ik zal je zo goed mogelijk helpen om te zorgen dat ook jij succesvol zult gaan worden. Dus als je nog vragen hebt kun je me hier altijd bereiken...